Klanten over VTW Finance | Financiële Planning

Jeroen en Lidia: We zaten opgezadeld met een tophypotheek die ook nog eens voor de helft uit een woekerpolis bestond. Toen we zakelijk een groot bedrag overhielden, bleek het een heel goed idee om met Ecco van gedachten te wisselen over de mogelijkheden om onze financiële situatie op de lange termijn te verbeteren. Uiteindelijk zijn we gekomen tot een levenslang financieel plan, waarin de te volgen koers glashelder door Ecco werd uiteengezet. We hebben nu overzicht en een duidelijk doel. Ecco werkt persoonlijk, neemt heel veel werk uit handen, is duidelijk en direct en hanteert een beloningssysteem dat op termijn veel voordeel oplevert. Precies wat je zou willen verwachten van je 'financiële man'.

Howard:
Mijn ex-vrouw en ik zijn onlangs gescheiden. Wij hebben de echtscheiding via een echtscheidingsmakelaar in werking gezet. Via deze echtscheidingsmakelaar zijn we in contact gekomen met VTW finance, in persoon van Ecco van 't Wout. Ecco heeft veel werk voor ons uit handen genomen. Een echtscheiding vergt al veel energie van je, maar door tussenkomst van VTW finance werden veel zaken uit handen genomen. Ecco heeft ons op professionele wijze een complete inzage gegeven in onze financiën na de echtscheiding. Bovendien heeft hij met zijn brede kennis uitgebreide adviezen gegeven in fiscale-, verzekerings- en hypotheekzaken. Ondanks de vervelende periode heb ik dit contact als zeer prettig ervaren.

Maartje: Alles is helemaal goed verlopen. Ik vond het echt super dat het zo snel ging, zonder tegenslagen en zo echt helemaal top. Ik hoor van veel mensen om mij heen dat ze niet begrijpen hoe ik een hypotheek kan krijgen in deze tijd. Sorry heb dus geen kritiekpunten. Vond het ook echt fijn dat je op mijn werk langs kwam. Mochten mensen nog een financieel adviseur nodig hebben, zal ik je zeker aanbevelen.

Peter: Ik heb Ecco in 2009 leren kennen en hij heeft mij in een hectische periode behoed voor te snelle besluiten en met een helder advies, gebaseerd op een enorme schat aan kennis en ervaring, het perfecte financiële advies gegeven. Ook in de periode daarna is het prettig gebleken om een vertrouwde, maar bovenal bekwame professional achter je te hebben. Ecco is een professional met een warme persoonlijkheid. Laagdrempelig en helder, een topper!”

Mirjam: Tijdens mijn scheiding heeft VTW finance (Ecco) de financiën voor mij overzichtelijk gemaakt en mij zo veel zorgen uit handen genomen. Ik wilde graag weten of het mogelijk was in mijn huis te blijven wonen. Ecco heeft mij een helder hypotheekadvies gegeven en alles binnen korte tijd geregeld. Voor mij was dit erg prettig omdat het een onzekere tijd was en ik graag duidelijkheid wilde. 

Sander: "Sinds de start van mijn zelfstandig ondernemerschap in 2007, heeft Ecco mij terzijde gestaan met advies en ondersteuning op het financiele vlak. Door hem heb ik een heel goed inzicht gekregen in het woud van (pensioen-, aansprakelijkheid-, arbeidsongeschiktheid-) verzekeringen met daarbij een bijzondere heldere uitleg van de gevolgen voor mijn financiele huishouding. Daarnaast blijft Ecco de ontwikkelingen volgen en blijft dit staven aan mijn persoonlijke situatie. Dit geeft heel veel vertrouwen en een veilig gevoel. 

Ik raad daarom Ecco van harte aan!"

Stephan en Yonci: In verband met het oversluiten van onze hypotheek hebben we contact opgenomen met Ecco van ‘t Wout. We hadden een aantal offertes opgevraagd, maar vonden het moeilijk om te beslissen welke offerte het meest geschikt was. Ecco heeft ons hierin geadviseerd en uiteindelijk voor ons de nieuwe hypotheek verzorgd. We kregen naast advies over de hypotheek ook informatie over verzekeringen en ons testament. Het contact verliep prettig en laagdrempelig. De informatie was duidelijk en op onze situatie afgestemd. We zijn zeer tevreden over de financiële dienstverlening van Ecco van ’t Wout.